Over ons

OVER ONS

"Als jou mindset veranderd, veranderd ook de uitkomst"

We geven je de gedurfde waarheid in verband met je bedrijf in relatie tot waar je nu staat en waar je verkiest te zijn. We gebruiken jouw dagelijkse ervaringen om veranderingen te creëren die jouw bedrijfsgroei daadwerkelijk zal aanwakkeren. Alles wat je onderweg leert is mooi meegenomen, maar uiteindelijk is het de actie dat telt.

Alles wat we doen begint met het creëren van verandering.
Het is net een sneeuwbaleffect.
Het bouwt duidelijkheid en momentum.

We creëren geen rust in jouw bedrijf. Wij creëren duidelijkheid en overzicht binnen jou werk omgeving, zodat wanneer er uitdagingen ontstaan, je weet welke richting je moet gaan.

Om eerlijk te zijn is het oprichten van een bedrijf zeker niet altijd makkelijk. Vaak is het zelfs heel moeilijk.

Wij doen ons best jou alles geven wat je nodig hebt om sterke, zelfverzekerde beslissingen te nemen die je bedrijf vooruit bewegen… ook al voelt dat nu als een uitdaging. Het is ons doel er voor te zorgen dat jij jou bedrijf winstgevender en met minder stress kunt runnen.

Je hebt geen ander ‘a-ha-moment’ nodig. Bij ons gaat het er om dat goede informatie zorgvuldig wordt opgenomen en in praktijk wordt gebracht.

Het is jouw bedrijf. Jij bent de baas. Daarom kan je vanuit ons ook een unieke benadering en aanpak verwachten.

WIJ ZIEN WAT ER ECHT AAN DE HAND IS IN JOUW BEDRIJF

WIJ ZIJN NIET BANG OM TE SPREKEN

Onze Visie

Om cliënten in staat te stellen duidelijke richting te hebben, te focussen en te inspireren om meetbaar succes te behalen op alle terreinen van het bedrijf. Voor hen om eigenaar te worden van hun rol, werktevredenheid en geluk te hebben, te bloeien en winstgevend te zijn terwijl ze groeien, leren en zich ontwikkelen tot de mensen en organisaties die ze graag zouden willen zijn.

Onze Missie

Onze missie is om unieke en innovatieve programma’s, coaching en workshops te bieden voor ondernemers die een high-performance mindset creëren, een toegewijd team opbouwen terwijl het een winstgevend en succesvol bedrijf zal zijn.
Wij zijn toegewijd om onze klanten te helpen groeien en de schaal van hun bedrijven te verbinden met mensen, empatisch vemogen en integriteit.

INNOVATIE

Zonder verandering is er geen innovatie, creativiteit of stimulans voor verbetering. Degenen die verandering initiëren zullen een betere kans hebben om de verandering te beheersen die onvermijdelijk is.

Referenties

Act Smart Business Coaching heeft mij uitstekend geholpen om mijn bedrijf goed benaderbaar en bij de aandacht te brengen bij mijn vrienden, collega's en potentiële klanten. Ik ben erg tevreden met de uitkomst!

Habiba

Act Smart Business Coaching daagt je uit door kritische vragen te stellen om je bewust te maken van de benodigdheden binnen het bereiken van jou doel. Dit maakt Act Smart Business Coaching een professionele gesprekspartner.

Patricia

David from Act Smart is a fresh exuberant natural talent and not to forget to mention a problem solver, dedicated to make it work and synchronizes with the wishes of each individual he works with. He works quick and specific, inspires and a terrific listener, as he indicates exactly what’s needed.

Sanae

Mijn zaken lopen ongelooflijk succesvol! Het eindresultaat en hun manier van werken is gewoon uitzonderlijk. Act Smart Business Coaching werkt zeer snel en hun werkwijze is flexibel als water. Wat me het meest aansprak is: ‘hun breed perspectief van alles’.

Virgill

I must say that Act Smart had a great positive impact on me, and it drove me to realize my new business right away and successfully.

Claudia

Je wordt erg goed begeleid en ondersteund binnen het gehele proces, vanaf de eerste tot de laatste stap. Act Smart zet zich altijd meedenkend in om het project nog meer te optimaliseren tot het uiterste.

Nafieza